Hoppa till innehåll

Jimmie Åkesson kräver ensamrätt på att hata muslimer

Sverigedemokraternas ledare kräver ensamrätt på sina politiska idéer och värderingar. De är egentligen inte särskilt intresserade av de frågorna ska vara demokratiska då de själva är så övertygade om att de vet vad som är bäst för det svenska folket. Med svenska folkets anses här alla svenskar utom homosexuella, invandrare, de som har annan hudfärg än Jimmie, judar, romer, vänster-sympatisörer, muslimer, demokrater, katoliker, medlemmar i Svenska kyrkan och Socialdemokrater. Alltså med svenska folket anses här hans partistyrelse. Jimmie Åkesson vill inte att någon annan ska tycka någonting, eller få yttra sina åsikter i huvudtaget. Han vill istället att folket ska hylla honom som den store tänkaren.

Bild på Jimmie Åkesson och Ebba Busch.
Jimmie Åkesson kräver ensamrätt att sprida antidemokratisk, antisvensk, homofobisk och antisemitisk propaganda. Ebba Busch tycker att det är ansvarslöst av honom att roffa åt sig alla godbitarna.

Åkesson är ingen nytänkare direkt. Han driver en politik som baserar sig på idéer och ideologier från tidigt 1900-tal. En politik som de flesta människor är gement trötta på. Till och med Åkesson själv verkar trött på den i bland. Så trött att han efter valframgången 2014. Han var så trött på sin egna politik då att han fick sjukskriva sig i flera månader. Då satt han hemma i sitt trygga hem i Sölvesborg och spelade på online kasinon.

Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna är inte helt ensamma om sin politik i sverige. De har sitt systerparti Kristdemokraterna med Ebba Busch i täten. De delar många av Åkessons idéer men är inte lika öppna med det. Därför utgör de heller inget större hot mot Jimmies krav på ensamrätt.

Begränsad yttrandefrihet

Sverigedemokraterna (SD) och deras ledare påstår sig värna om yttrandefriheten. Det är enligt dem en viktig del av denna frihet och rättighet att få känna Koranen. Koranbränning är för dem en nödvändig rättighet för varje svensk. Inte bara för svenskar, utan även utlänningar ska få bränna Koranen och skapa oreda i svensk offentlighet.

Jimmie Åkesson kräver ensamrätt

Nu har det framkommit rykten om att det sprids antidemokratisk, antisvensk, homofobisk och antisemitisk propaganda på moskéer i Sverige. Jimmie Åkesson är fruktansvärt upprörd över detta och hela hans part ställer upp bakom ledaren. Han är så upprörd att han nu vill riva moskéer. Det har han troligtvis alltid velat men nu gjorde han, som vanligtvis är Sveriges tråkigaste svensk, ett litet extra kryddat utspel om detta.

Jimmie Åkesson kräver:

Sverigedemokraterna kräver ensamrätt på att sprida antidemokratisk, antisvensk, homofobisk och antisemitisk propaganda.

Ebba Busch: Det är ansvarslöst

Ebba Busch som tidigare visat sitt motstånd till islam och mosker tycker att Jimmie Åkessons uttalande var ansvarslöst. Det ansvarslösa låg nog i att Åkesson endast vill riva Moskéerna.  Ebba vill nog som sina följare på Facebook: 

Ebba Buschs Facebook:

Riv alla moskéer och utvisa alla muslimer.

Läs mer om Kristdemokraters hat mot islam på Ebba Buschs Facebook.

Propaganda monopol

Från muslimskt håll så får Åkesson behålla sin ensamrätt att sprida antidemokratisk, antisvensk, homofobisk och antisemitisk propaganda. Sådant beteende är inte förenligt med islam och inte heller med svensk tradition. Det är väldigt osvenskt.

Men även om SD-ledaren är ohotad från muslimskt håll i sin roll att diktatoriskt sprida hat och propaganda, så finns det andra som vill ha den äran. Han får nog främst akta sig för Ebba Busch och hennes församling. Bakom hennes frikyrkliga fasad döljer det sig många hemligheter.

Om alla lokaler ska rivas där det sprids antidemokratisk, antisvensk, homofobisk och antisemitisk, och för den delen islamofobisk propaganda så tror jag att både Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna får det kallt i vinter.

Gud vet bäst

Låt oss avsluta detta inlägg som belyser det hat några av våra politiker tillåts propagera mot muslimer i Sverige och övriga världen. Låt oss avsluta det med Guds ord:

Vi har också i varje land låtit onda människor bland dess högt uppsatta män smida dolska planer. Men med sina onda anslag skadar de inga andra än sig själva, fastän de inte förstår det.

Koranen, Al-An’am 6:123

Må Gud välsigna er!

Författarens logotype föreställande en räv.

Räven | الثعلب | Al Thaelab
Svensk ateist som började tro på Gud. Blev kristen men insåg snart var jag hörde hemma. Konverterade därför till islam. Jag är varken imam, skolad teolog eller utbildad inom islam. Men jag är muslim och här delger jag mina tankar och funderingar.
Alla åsikter här tillhör respektive författare.
Inshallah!

Dela gärna detta inlägg:
Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline feedback
Visa alla kommentarer